trouw

Trouwarrangementen

De dag van je leven

Bloemen op de mooiste dag van je leven, een eeuwenlange traditie. Vroeger zocht de bruidegom het bruidsboeket uit en overhandigde dit op de dag van het huwelijk aan zijn aanstaande. In de moderne tijd wordt de bruid steeds vaker betrokken bij de samenstelling van het boeket.

Je lievelingsbloemen in je lievelingskleur verwerkt in je bruidsboeket, geheel passend in de kleur van je jurk. En natuurlijk een bijpassende corsage voor de bruidegom. Voor jong en oud van klassiek tot modern.

Ga je trouwen? We nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek in de winkel. Je kunt van te voren ook een afspraak maken om langs te komen om jullie speciale wensen te bespreken. Natuurlijk maken wij ook de corsages voor de getuigen en /of bruiloftsgasten. Tevens maken wij bruidsmeisjes boeketjes, Jonker stafjes, strooimandjes met rozenblaadjes, autoversieringen, altaarbloemstuk, bloemstuk bij Maria altaar etc

Rouw

IETS ANDERS DAN EEN BOEKET?

Als je geen boeket wilt, is er een ruime keuze aan andere vormen van bloemen op je bruiloft. Wat dacht je van een armcorsage, haarcorsage of een losse bloem?
Klik hier voor voorbeelden.

Bekijk meer foto's:

Trouwboeket impressie
Trouwboeket impressie
Trouwboeket impressie

Boeket bestellen voor een bruiloft?

Neem dan contact met ons op

Bel: 075 621 7476